Tiimi

Tiimimme on hitsautunut tiukasti yhteen. Olemme nuoria ja nälkäisiä yrittäjiä, joilla ei sormi mene suuhun hankalammankaan kuontalon kanssa eivätkä kuivakat kynsinauhat meitä kauhistuta.

 

Linda on alunperin lähihoitajaksi valmistunut Laihialta lähtöisin oleva neito, joka päätti neljän vuoden työnteon jälkeen seurata haaveitaan ja hakeutui Vaasaan parturi-kampaaja koulutukseen vuonna 2010. Linda on kilpaillut menestyksekkäästi tampereen hiusmessuilla saavuttaen muodikkaalla naisten leikkuksella 2. sijan! Lindan omin sanoin "päivääkään en ole ammatin vaihdosta katunut, kehitän itseäni päivä päivältä paremmaksi kampaajaksi sekä yrittäjäksi. Olen rauhallinen ja työskentelen tarkasti sekä huolellisesti."  Jos siis haussasi on vielä se "oma" kampaaja seinäjoella niin suosittelen varaamaan ajan Lindalle, jo hänen läsnäolonsa saa hymyn huulille!

 

Tytti on räväkkä ja nauravainen tekijä, jolta onnistuu rohkeatkin muodonmuutokset. Tyyki on aloittanut kampaamotyöt jo opiskelujen ohella ja kävi pohjalle kosmetologi-koulun. Tulevaisuuden suunnittelmissa on intohimona alan jatko-opiskelut, joista osa on jo käytynäkin, joten tavoitteet on korkealla ja työn laatu sen mukaista. Morsiammet voivat tulla rohkeasti Tytin käsittelyyn, kokemusta löytyy siltäkin saralta!

 

Jaana on nurmolainen vahvistus Lara`sin tiimiin. Muutaman mutkan kautta päätyi Tampereelle ja valmistui parturi-kampaajaksi Valkeakoskelta 2017. Parasta hänen mielestään työssä ovat asiakkaat ja jatkuva itsensä kehittäminen. Jaana on työssään tarkka sekä huolellinen ja se sopiikin kampaajan työhön. Erilaiset värjäykset ovat ehdottomasti hänen juttunsa.

 

Hanna S vaihtoi alaa ja luki itsensä kosmetologiksi sekä lisäkouluttautui jalkojenhoitajaksi. Hanna on luonteeltaan alati iloinen asiakaspalvelija. Palveluihin kuuluvat asiakkaille räätälöidyt kasvohoidot, karvojen poistot sokerilla, ripsienpidennykset ja -taivutukset sekä jalkahoidot

 

Sonja on alkuun opiskellut parturi-kampaajaksi ja valmistuttuaan ryhtyi kouluttautumaan kynsiteknikoksi. Rakennekynsien peruskoulutuksen hän aloitti vuonna 2017 ja siitä lähtien on aktiivisesti harjoitellut ystävilleen rakennekynsien tekoa kampaamotyön ohessa. Vuodesta 2019 alkaen Sonja on tehnyt töitä kynsien parissa ja tällä hetkellä keskittyykin ainoastaan rakennekynsiin ja geelilakkauksiin, jotta aikaa jää lisäkouluttautumiselle.

 

Haluatko mukaan tiimiin? Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen larashairbeauty@gmail.com, etsimme kynsitekijöitä, ripsiteknikoita sekä kampaajia!